VENDÉGKÖNYV - Flóra apartman

Kérjük, ossza meg örömét, pihenésének élményeit másokkal is. Írjon vendégkönyvünkbe!

Cseni,Réka,Joci,Tibi

2016.júliusában töltöttünk el a négy fős apartmanban 5 éjszakát.A gyönyörű környezetben lévő szálláshely rendezett,igényes, felszerelt. Az első két napban az esős idő ellenére sem unatkozunk, hiszen az udvaron fedett ping-pong, biliárd, darts, grill található. Imre bácsi, a tulajdonos nagyon kedves, jó humorú, rugalmas és segítőkész. A helyet ajánlani tudjuk minden kikapcsolódni vágyó párnak, családnak, baráti társaságnak.

Darabos Gyula

A családommal már többszöri visszatérést követően, ismételten egy csodálatos hétvégét töltöttünk Parádsasváron a Flóra apartmanban. Az apartman csodálatos környezetben van, igazi családbarát szállás. Az apartmanok felszereltsége egyedülálló, tiszták, rendezettek. Rengeteg szabadidős tevékenység van.A házigazda nagyon kedves, rendkívül segítőkész,és sok sikert kívánok az említett elképzeléseihez. Nyáron remélhetőleg újra találkozunk.
Köszönjük Imre bátyám!

Darabos Gyula

Orosz Viktória

A szállás kényelmes, tiszta, jól felszerelt. A nappalikban társasjátékok, rengeteg útikalauz, kint pedig rengeteg játék, teltház esetén is jut valami, amivel foglalkozhat az ember. Gyerek és KUTYABARÁT. A kutyám nagyon jól érezte magát, jöhetett mindenhova velünk. A vendéglátó kedvessége és felkészültsége is messze felülmúlta várakozásainkat. Ha kirándulni megyünk csak ide megyünk vissza :)

Rácz Szilvia

2014 december 27-30-ig voltunk Parádsasváron a Flóra Apartmanban.A házigazda,megbízható,tisztességes.segítőkész.Az apartman nagyon szép,kényelmes és nagyon jól felszerelt.Bátran állíthatóm-hogy amit itt olvastok a szállásról-minden szava igaz.A Mátra gyönyörű.Én,éa s családom ha tehetjük vissza térünk még Imre bácsihoz.

Kiss Tamás és Szoboszlai Éva

2014. október elején 4 éjszakát töltöttünk el itt, s nyugodtan mondhatom az előttem írt hozzászólások egyike sem túloz - valóban nagyon szép, kényelmes, tiszta és igen jól felszerelt (!!!) apartmanok várják a vendégeket, a házigazda is igen-igen segítőkész, nagyon kedves! :-)
Mi, ha tehetjük, biztosan visszajövünk még.

köszönjük!

:-)

Mogyoró mihály

Nagyon kellemes 6 éjszakát töltöttünk itt! Nagyon jó a környezet az erdő szélén, kedves barát és főleg mindenben segítőkész a házigazda! Nagyon jó segítség a tájékoztató a környék látnivalóiról! A vendégfogadó finom pálinkáról már nem is beszélve! Megnyugtató az erdő közelsége és a nagy csend ami övezi a panziót és környékét! Reméljük sikerül IMRE bácsinak elképzeléseit
megvalósítani a panzió bővítése során! Kívánunk hozzá sok sikert és egészséget! Mogyoró Mihály és neje Kengyelről.

Horváth Péter

2014 májusában találtunk rá szerelmemmel erre a remek kis “búvóhelyre” a Mátrában. Azóta is folyamatos heti rendszerességgel látogatjuk Imre bácsi rezidenciáját.
Az apartmanok felszereltsége és szolgáltatásai magason fölülmúlnak minden eddig ismert falusi szálláshelyet, a tulajdonos kedvessége és gondossága példa értékű, csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy szállást, vagy csak kikapcsolódási helyet keres egy remek és békés környezetben.

Böjtös Dávid

Visszajáró vendége vagyok a flóra apartmannak! Tisztaság, precizitás, több csillagos szolgáltatások. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kiemelném,a nagyok játszóterét és persze Imre úr billiárdtudását, amit csak erős idegzetűeknek ajánlok, mivel a sok vereséget csak különböző hangulatjavító szeret igénybevételével (jégermaister, dió likör és társai) lehet csak kompenzálni :)de természetesen a sok vereség ellenére mindig jó hangulatúak az itt eltöltött napok és a megfáradt vendék gyakran "hazavágyik" a flóra apartmanban. ui: van hogy minden héten :P

Szatmári Erika

Párommal szűk egy hetet töltöttünk itt. A szállás még a várakozásainkat is felülmúlta, pedig a fotók és a vélemények alapján már előre sokat vártunk tőle. Az apartman rendkívül kényelmes volt, hihetetlenül tiszta. Engem külön lenyűgözött minden apróság, aminek hiányában általában más helyeken kényelmetlenségeink voltak. Fedett helyen, de friss levegőn volt lehetőségünk különböző szabadidős tevékenységekre (ping-pong, dart's, billiárd). A környéken sokféle túrázási lehetőség van. Túrázás után nagyon jólesett a szaunázás, aminek fortélyait a házigazda által odakészített szakkönyvből sikerült megismernünk. Ez is egy, az apró figyelmességek közül. A település tisztasága, rendezettsége az ottlakók szorgalmát, és minden bizonnyal a helyi vezetés lelkiismeretes tevékenységét dícséri. Házigazdánk útmutatásai alapján megismerkedhettünk a környék fő tevékenységével, és bepillanthattunk az üveg megmunkálásának fortélyaiba. Művészi színvonalú kristályüveg-készítésnek is tanúi lehettünk.
Őszintén, és jószívvel ajánljuk mindenkinek a szállást, aki szereti a nyugalmat, a természetet, a csendes, de ugyanakkor élményekkel is kecsegtető időtöltést.

Koncz László

2013.októberében voltunk vendégei ennek a pazar apartmannak.
Azt kell,hogy mondjam kiváló adottságokkal rendelkezik a hely,kristálytiszta levegő,elvégre a Mátrában vagyunk,nyugodt csendes zsákutcába végződik ez valóban minden igényt kielégítő szállás.
Tiszta a kikapcsolódási lehetőségek száma szinte végtelen,csocsó,óriás sakk,nagyon igényesen kialakított ping-pong, darts,biliard és még sorolhatnám.
Mikor eljöttünk akkor vezették be internetet is.
A házigazda roppant segítőkész barátságos és kedves.
Örömmel fogunk jövőre visszatérni.

Horváthné Nagy Emese

Szeptember végén, szép őszi napsütéses időben 2 éjszakát töltöttünk a férjemmel ebben a csendes kis faluban, a Mátra bércei közt, nagyon szép kulturált helyen. A környék nyugodt, tiszta levegőjű, a szomszédunk a sűrű erdő volt. A földszinti apartman, ahol laktunk, tiszta, rendes, minden kényelemmel felszerelt. A szállásadónk tájékoztatott bennünket a környék látnivalóiról, valamint a kirándulási és bevásárlási lehetőségekről. Nagyon figyelmes és kedves volt hozzánk. Mivel éjszakánként lehűlt a levegő, befűtött nekünk, hogy ne fázzunk. Esténként sem unatkoztunk, mert a kertben a szabadidő eltöltéséhez rengeteg játékot igénybe tudtunk venni. Kipróbáltuk a ping-pongot, de van biliárd, csocsó, tollaslabda, kerti sakk, hintaágy, a gyerekeknek homokozó, hinta, a szobában társasjáték. Ha valakinek grillezni támad kedve, azt is megteheti. A kert is nagyon szép, gondozott, szinte egy "csoda", szép fákkal, virágokkal. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és visszavágyunk, mert még sok kirándulóhely és látnivaló van a környéken.

Cziglán Timea

Az egyik legklasszabb hely ahol eddig voltam. Szerető vendégfogadtatásban volt részünk párommal,még szarvas bika bőgést és hallhattunk, hiszen az apartman az erdő mellett van, amely tisztaságát a sokcsillagos szálloda sem múlja felül. Gyönyörű kert és benne megannyi szórakozást és kikapcsolódást nyujtó játék. A szaunaház a kedvencünk volt. A kerti sakkpartit az óriás fafigurákkal nagyon élveztük. Igaz döntetlenül félbe kellett hagynunk, mert hívott a csodaszép őszi természet. Csak ajánlani tudom, mi biztos visszatérünk! :)

Judák István és családja

Fantasztikus őszi hétvégét töltöttünk a Flóra apartmanban. A szállásunk teljesen megegyezett a képeken látottakkal, sőt felülmúlta azokat. Patyolat tisztaság, minden kényelmet kielégítő felszerelés a házban, gyönyörű kert... Fantasztikus játékok. Szóval egy négycsillagos szálloda ennél kevesebbet kínál. Remélem visszatérünk még.

Parsch Ádám

10 fős társaságunkkal a március 15-i hosszú hétvégét töltöttük ezen a csodálatos helyen! A szállás jól felszerelt, tiszta, a vendégszeretet példaértékű! Az esti órákban előszeretettel használtuk a szaunát!
Köszönjük ezt a kellemes hétvégét az egész csapat nevében, remélem mihamarabb visszatérünk!

Tóth László

Tiszteletem !
2012.09.22-én szálltunk meg párommal az apartmanban.
Gyakori túrázók/ kirándulók vagyunk , a környéken is sűrűn járunk , összességében ilyen színvonalú appartmannal még nem találkoztunk.
A szállásfoglalás is helyben történt teljesen rugalmasan , a szobák átadásakor tapasztalt udvariasság is színvonalon felüli volt , ráadásul a szobák felszereltsége , tisztasága nagyságrendileg jobb a környéken tapasztalhatóéktól.
A szállásdíj megfizetésének módja is teljesen kultúrált volt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek !

Bíró Józsefné

Egy hetet töltöttünk a Flóra apartmanban, de már a megérkezésünk pillanatában láttuk, hogy itt minden adott, hogy jól érezzük magunkat: igényes szállás, gyönyörű udvar, kedves, segítőkész vendéglátó és a Mátra.

Így hát elfogadtuk a természet hívását, pihentünk, lazítottunk, láttunk csodát, és megéreztük az erdő elragadó varázsát.

Köszönjük szépen Alföldi úrnak és családjának:
Bíró József, Szeged

Kovács Ivett

Tavaly nyáron volt itt nyaralani.Nagyon jól éreztük magunkat és az autón javitatásában is nagyon sok segitséget kaptunk mert sajnos elromlott :) Igy a nyaralásunk kicsit elhuzodott,de ez nem is baj. Renélem még eljutunk újra ide hisz minden tökéletse volt!!!! Remélem mi elöbb ujra találkozunk Imre bácsi !!!!!

Pál Tiborné

Talán már 8 éve járunk Parádsasvárra a Flóra apartmanba.Szinte minden évben nyáron eltöltöttun itt pár csodálatos napot.(Sajnos mindíg keveset)Kifogást semmiben sem tudunk találni,már a fogadtatás is baráti mikor megérkezünk,kicsi és nagy gyerekeink is jól érzik magukat.A környék csodálatos a csend és a nyugalom birodalma.A házigazda évről-évre bővíti az apartman szolgáltatásait.Remálem még so-sok évig vendégei lehetünk,és igaz ennyi év alatt felfedeztük a környék látványosságait is,de még mindíg tudunk új kalandokat találni a környéken.Az appartman higéniája osztályon felüli,és aki ide első alkalommal foglal szállást biztos hogy elégedetten fog távozni. Köszönjük Alföldi Imrének ezt a pár csodát minden évben.Pál
Tiborné és családja.

Mozgay család

2011 szeptemberében töltöttünk itt egy hetet két kisgyermekünkkel. A szállás szép, ápolt környezetben fekszik, az apartmanok tiszták, konyha jól felszerelt. Kisgyermekekkel is teljesen kényelmes, rengeteg gyermekjáték és szabadtéri játék lehetőség még felnőtteknek is! Nagyon elégedettek voltunk vendéglátóinkkal is, sok hasznos tanácsot kaptunk a környékbeli látnivalókról. Mi még biztosan visszatérünk ide, és viszünk magunkkal másokat is!

Erika és barátai

4 csodálatos napot töltöttünk itt 2011 november végén. A táj gyönyörű, a ház kényelmes és takaros, a vendéglátók kedvesek.
A kikapcsolódás garantált: szauna, csocsó, ping-pong, tollas és még sorolhatnám.
Távol a város zajától, körülveszi az embert a csend és a nyugalom.
Teljesen feltöltődtünk e pár nap alatt.
Mindenkinek ajánlom.